Kijkduin 1

Nomatie Kern Jaarprijs 2024: Nieuw Kijkduin te Kijkduin

Utrecht, 8 april 2024

Vandaag starten we de week met aandacht voor de laatste nominatie voor de Kern Jaarprijs 2024; Nieuw Kijkduin in Kijkduin ingezonden door FRED Developers.

De ontwikkeling van Nieuw Kijkduin geeft een familiaire badplaats vol nostalgie weer een toekomst. Kijkduin was een badplaats waar tal van mensen samen kwamen om herinneringen te maken. Oudere generaties hebben het nu nog over hun tijd in Kijkduin, het beklimmen van de speelboot, het rennen rondom te vuurtoren. Het was voor velen een ontmoetingsplaats van betekenis. En dit is precies, na jaren van verloedering, wat de transformatie Nieuw Kijkduin weer teruggeeft. Een plek van ontmoeting voor zowel bewoners, als voor bezoekers. Zij het tijdens en lunch de terrassen, een wandeling op het strand of een praatje tijdens het boodschappen doen. Het trekt weer mensen, het trekt de gemeenschap weer bijeen.

De winnaar van de Kern Jaarprijs wordt bekend gemaakt tijdens het diner na het Kern Jaarcongres 2024. We nodigen onze leden van harte uit om hierbij te zijn op donderdag 18 april a.s. in het Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam. (Dit congres is alleen voor Kern-leden)

Kijkduin 2

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives