Agenda

De inhoud van ons programma richt zich op de oplossingen voor 'de goede kern', het werken aan het gebouwde hart. Een goede kern is vitaal, heeft toekomstwaarde en is duurzaam. Een goede kern brengt balans tussen economische en sociale meerwaarde. Kernen verbinden gebruikers, gebouwen en gebieden. En een goede kern maak je samen.

Kern brengt alle professionals samen om zo elkaars motieven te begrijpen en te leren van de verschillende verdienmodellen. Wij organiseren congressen, projectbezoeken, prijsuitreikingen en studiereizen. Zo versterken we het netwerk en kunnen we elkaar inspireren.

* Data en tijden van niet nader omschreven onderdelen kunnen afwijken

Zuidplein

Projectbezoek Zuidplein – Hart van Zuid

11 oktober vanaf 13.00

Met Kern gaan we op bezoek in Rotterdam bij het vernieuwde Zuidplein en het Hart van Zuid dat sterk in ontwikkeling is. Zuidplein en Hart van Zuid laten goed zien wat voor kansen er zijn voor het vernieuwen van centrumgebieden en het combineren van verschillende functies en bestemmingen.  

>

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives