Agenda

De inhoud van ons programma richt zich op de oplossingen voor 'de goede kern', het werken aan het gebouwde hart. Een goede kern is vitaal, heeft toekomstwaarde en is duurzaam. Een goede kern brengt balans tussen economische en sociale meerwaarde. Kernen verbinden gebruikers, gebouwen en gebieden. En een goede kern maak je samen.

Kern brengt alle professionals samen om zo elkaars motieven te begrijpen en te leren van de verschillende verdienmodellen. Wij organiseren congressen, projectbezoeken, prijsuitreikingen en studiereizen. Zo versterken we het netwerk en kunnen we elkaar inspireren.

* Data en tijden van niet nader omschreven onderdelen kunnen afwijken

AdobeStock 510102397 Preview Editorial Use Only

Kern Jaarcongres

18 april 2024

Op donderdag 18 april vindt het jaarlijkse Kern Jaarcongres plaats, ditmaal gehouden in het Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam. We zijn verheugd de eerste sprekers aan te kondigen.

Ernest van der Voort van VMDG (Vooruit Met De Geit) zal ingaan op de rol van de horeca bij het vitaal houden van binnensteden en de sociale impact die hiermee kan worden gegenereerd. Daarnaast zal MVRDV een presentatie geven over de visie achter het ontstaan van het Depot Boijmans van Beuningen.

Benieuwd naar hoe het congres vorig jaar was? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

https://vimeo.com/913234825/7b0d1f0699?share=copy

>

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives