Sterrenburg heropend

Nomatie Kern Jaarprijs 2024: Full Service Center Sterrenburg te Dordrecht

Utrecht, 3 april 2024

Nu zetten we de tweede nominatie voor de Kern Jaarprijs 2024 in het zonnetje; Full Service Center Sterrenburg in Dordrecht, ingezonden door Wereldhave.

Full Service Centrum Sterrenburg laat zien dat je met de juiste mix aan toevoegingen, en een duurzame blik, een centrum kunt creëren dat, in tegenstelling tot de landelijke trend, nog kan uitbreiden in zowel vierkante meters als in verzorgingsgebied. Het is een centrum geworden waar dagelijkse behoeften samenkomen. Met een sterke mix van winkels en voorzieningen is het een schoolvoorbeeld van een mix-use centrum.
(https://lnkd.in/d_BMtmd)

De winnaar van de Kern Jaarprijs wordt bekend gemaakt tijdens het diner na het Kern Jaarcongres 2024. We nodigen onze leden van harte uit om hierbij te zijn op donderdag 18 april a.s. in het Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam. (Dit congres is alleen voor Kern-leden)

Sterrenburg Dordrecht 2023 52Sterrenburg (1)Winkelcentrum Savorninlohmanplein

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives