Drone foto

Nomatie Kern Jaarprijs 2024: De Savorning Lohmanplein Den Haag

Utrecht, 28 maart 2024

De uitbreiding en renovatie van het De Savornin Lohmanplein is onderdeel van een bredere gebiedsontwikkeling, de Driehoek Loosduinen. Het winkelcentrum heeft een centrale ligging in Den Haag, met een goede bereikbaarheid met zowel de fiets, auto als het OV. Met een goede mix van lokale helden en filialen van landelijke ketens is hier een kern ontstaan die veel meer biedt dan alleen de dagelijkse boodschappen.

De winnaar van de Kern Jaarprijs wordt bekend gemaakt tijdens het diner na het Kern Jaarcongres 2024. We nodigen onze leden van harte uit om hierbij te zijn op donderdag 18 april a.s. in het Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam.

2061 savorinlohman ext a1 01 GEEN RECHTENEntree AH20230131 Savornin Lohmanplein coating BetonrestorePassageWC vanaf Laan van Meerdervoort

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives