Langere headline over Kern als paginatitel level 1

Lees meer
Kern netwerk meeting

Heading

Lees meer
Kern meet

2022 - Kern activiteiten

Augustus - December

24 augustus 2022 15.00-18.00

Padel jij wel?
Door: Kern NewGen
Amsterdam, Olympiaplein

Padel is een sport die steeds populairder wordt in Nederland. De dynamische combinatie van squash & tennis en het laagdrempelige instapniveau zorgen ervoor dat je al snel een leuk potje kan spelen. Padelbanen schieten daarom als paddenstoelen uit de grond en de sport verovert ook snel de harten van de vastgoedwereld. Speciaal voor de NewGen-leden organiseert de Kern NewGen commissie een geheel verzorgde padel clinic op 24 augustus in Amsterdam. Onder begeleiding van het team van Peakz Padel zullen we in een paar uur kennis maken met de snelst groeiende sport van Nederland. Dit event is zowel leuk voor degene die padel graag een keer wil proberen, maar ook voor de mensen die al een aardig balletje weten te slaan.
Aanmelden kan tot uiterlijk 9 augustus en er zijn een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan!

14 september 2022 15.30-17.00
Kern Expert Sessie - Centraal Vitaal: cases Zwolle en Zaandam
Eén van de grootste uitdagingen voor veel van onze stads- en dorpskernen is het compacter en vitaler maken van deze kernen. Transformeren naar woningen is één van de veelgehoorde oplossingsrichtingen. Het toevoegen van andere functies dan retail en horeca eveneens. Belangrijk is om te weten waaraan behoefte bestaat in welke kern. In deze expertsessie tonen drie experts je, op basis van cases in Zaandam en Zwolle, hoe je op basis van data de juiste beslissingen kunt nemen.
Met Anton Los (Perfact Place), Jan Louwris (Whooz) en Maarten Kruger (Bureau Buiten)
Hybride sessie te volgen via Teams of live in Creative Valley

22 september 2022 14.00-18.00
Kern Marketing Festival & Uitreiking Kern Marketing & Creativity Awards
Amsterdam, B. Amsterdam
Place branding en place making, essentieel voor het komen tot vitale centrumgebieden. Met ondermeer Rinske Brand

11-14 oktober 2022
Kern studiereis naar Wenen en Bratislava
Ga mee en ontdek de laatste ontwikkelingen op het vlak van centrumgebieden in Wenen en Bratislava. Met natuurlijk aandacht voor bekende locaties als Kohlmarkt en Graben in de Weense binnenstad en het Westfield Donauzentrum aan de noordoever van de Donau, en Eurovea in Bratislava. Maar ook een bezoek aan het hippe Karmelitenviertel in Leopoldstadt, een blik op Seestadt, het nieuwste uitbreidingsgebied van Wenen. Ook aandacht voor het nieuwe Wenen Hauptbahnhof dat inmiddels echt als een nieuw centrumgebied op de kaart staat. Ook zicht op de binnenstad van Bratislava, dat ondanks alle winkelcentra in de stad een eigen positie heeft verworven. Daarnaast ondermeer ook een bezoek aan het bekende Prater.
Meer informatie: herman@kern.nl

Heading

Lees meer

Page section sidebar left

  • Little list item
  • Little list item
  • Little list item
  • Little list item
  • Little list item

Ut at ornare orci. Nunc in tortor quis mauris congue laoreet.

Een knop1

Heading H3

  • Little list item
  • Little list item
  • Little list item

Ut at ornare orci. Nunc in tortor quis mauris congue laoreet.

Knop

Kern COL2 heading H2

Ut at ornare orci. Nunc in tortor quis mauris congue laoreet. Donec nisl eros, congue quis porttitor sit amet, imperdiet sit amet orci. Curabitur arcu ipsum, vestibulum id faucibus at, consequat ac ligula. Mauris sit amet erat eu augue eleifend placerat eget eget risus. Fusce elit augue, lacinia eu nibh nec, semper ornare neque.

Fusce gravida mi eget neque tristique ornare. Aliquam id metus placerat, scelerisque sapien tristique, varius felis. Donec dui urna, luctus a maximus ac, scelerisque a mauris. Nulla at dictum massa. Mauris et dui sed neque gravida finibus. Mauris eu porttitor felis. Maecenas vitae mattis purus, nec placerat est.