Nieuws

Hier zijn verslagen van activiteiten, persberichten, publicaties over centrumgebieden te vinden die relevant kunnen zijn voor Kern-leden. 

Filter
Jaarcongres

Kern Jaarcongres 2024

Utrecht, 1 mei 2024

Full Service Center Sterrenburg in Dordrecht is uitgeroepen tot winnaar van de Kern Jaarprijs 2024. Dit gebeurde tijdens het Kern Jaarcongres in Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam op donderdag 18 april. 

>
1
2

Publicaties

Publicatie

Samenwerken aan leefbare steden en kernen

Dit rapport is uitgevoerd door Q&A Insights & Consultancy in opdracht van de Retailagenda

Publicatie

Lokale Transformatie in Beeld: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Lokale transformatie, wat werkt wel en wat werkt niet is opgesteld door de Retailagenda in samenwerking met G40 en VNG. De publicatie beschrij de uitkomsten van reviews en enquêtes die zijn gehouden in 2019.

Publicatie

Toolkit Sociale Meerwaarde - merkstrategie voor succesvolle winkelgebieden

Het retaillandschap van de nabije toekomst ziet er anders uit dan dat van nu. En dat vraagt om actie. De Toolkit Sociale Meerwaarde helpt je in vijf stappen naar het toekomstbestendig maken van winkelgebieden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives