Nieuws

Hier zijn verslagen van activiteiten, persberichten, publicaties over centrumgebieden te vinden die relevant kunnen zijn voor Kern-leden. 

Filter
Mc Kern 2022 september 131

Kern Marketingprijs - Genomineerden bekend gemaakt

Amsterdam, 15 juni 2022

Tijdens het Kern PROVADA Ontbijt tijdens PROVADA 2022 zijn in totaal 9 nominaties van de Kern Marketing Awards 2022 bekend gemaakt. De jury kon kiezen uit een grote hoeveelheid inzendingen met campagnes en events die het afgelopen jaar de binnensteden en winkelgebieden op de kaart hebben gezet. Juist nú blijken marketinginitiatieven die een gebied sterker en levendiger maken belangrijker dan ooit.

>

Publicaties

Publicatie

Samenwerken aan leefbare steden en kernen

Dit rapport is uitgevoerd door Q&A Insights & Consultancy in opdracht van de Retailagenda

Publicatie

Lokale Transformatie in Beeld: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Lokale transformatie, wat werkt wel en wat werkt niet is opgesteld door de Retailagenda in samenwerking met G40 en VNG. De publicatie beschrij de uitkomsten van reviews en enquêtes die zijn gehouden in 2019.

Publicatie

Toolkit Sociale Meerwaarde - merkstrategie voor succesvolle winkelgebieden

Het retaillandschap van de nabije toekomst ziet er anders uit dan dat van nu. En dat vraagt om actie. De Toolkit Sociale Meerwaarde helpt je in vijf stappen naar het toekomstbestendig maken van winkelgebieden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives