TIAS Kernacademie van start

Kern start samen met TIAS dé vastgoedopleiding voor het maken van toekomstbestendige kernen

Kern verenigt de makers van het gebouwde hart. Een goede kern heeft economische waarde, sociale waarde, is duurzaam, verbindt, is in balans met de juiste mix aan functies en een goede kern maak je samen. Wat als we van elke kern een bruisende plek met toekomstwaarde weten te maken? Hoe kun jij hier je steentje aan bijdragen? In samenwerking met TIAS hebben we daarom de ‘TIAS Kernacademie’ ontwikkeld; dé vastgoedopleiding voor het maken van toekomstbestendige kernen. Deze opleiding geeft nog meer vorm en inhoud aan onze ambities om mensen, projecten en kennis te verbinden en te delen, kansen te zien en te inspireren.

Na het volgen van de TIAS Kernacademie:
- Ben je in staat om het gebouwde hart als kern te analyseren langs de verschillende waarde begrippen, met holistische blik
- Heb je inzicht gekregen in relevante trends, ontwikkelingen en nieuwe (smart city) mogelijkheden voor (her)ontwikkeling van kernen.
- Begrijp je de verschillende belangen en posities van stakeholders die betrokken zijn bij de (her)ontwikkeling van het gebouwde hart.
- Heb je inzicht in samenwerkingsverbanden, verdienmodellen en juridische instrumenten om toekomstbestendige kernen te kunnen realiseren.
- Kun je de kennis toepassen en integreren in je functie.

De opleiding start voorjaar 2022; in de brochure op deze pagina vind je alle informatie en voorwaarden.

Wil je je inschrijven voor de TIAS Kernacademie? Vul onderstaand FORMULIER in en je ontvangt per email een inschrijfformulier. Of bel (06-23817401) of mail (hans@kern.nl) met programmamanager Hans van Scheerdijk voor meer informatie over de TIAS Kernacademie.

Ik ontvang graag het inschrijfformulier voor de TIAS Kernacademie per email

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de verwerking van de door jou ingevulde gegevens door Kern. Wij bewaren die alleen zolang als nodig is en we delen ze nooit met derden, lees onze privacy statement

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.