Kernacademie in samenwerking met TIAS van start

Kern start in samenwerking met TIAS in maart 2023 dé vastgoedopleiding voor het maken van toekomstbestendige kernen

Kern verenigt de makers van het gebouwde hart. Een goede kern, varierend van een groot stadscentrum tot een wijkcentrum, heeft economische waarde, sociale waarde, is duurzaam, en verbindt. Een goede kern is in balans met de juiste mix aan functies. Een goede kern maak je samen. Wat als we van elke kern een bruisende plek met toekomstwaarde weten te maken? Hoe kun jij hier je steentje aan bijdragen?

In samenwerking met TIAS heeft Kern daarom de ‘Kern Academie’ ontwikkeld; dé vastgoedopleiding voor het maken van toekomstbestendige kernen. Deze opleiding geeft nog meer vorm en inhoud aan onze ambities om mensen, projecten en kennis te verbinden en te delen, kansen te zien en te inspireren.

Na het volgen van de Kern Academie:
- Ben je in staat om het gebouwde hart als kern te analyseren langs de verschillende waarde begrippen, met holistische blik
- Heb je inzicht gekregen in relevante trends, ontwikkelingen en nieuwe (smart city) mogelijkheden voor (her)ontwikkeling van kernen.
- Begrijp je de verschillende belangen en posities van stakeholders die betrokken zijn bij de (her)ontwikkeling van het gebouwde hart.
- Heb je inzicht in samenwerkingsverbanden, verdienmodellen en juridische instrumenten om toekomstbestendige kernen te kunnen realiseren.
- Kun je de kennis toepassen en integreren in je functie.

De opleiding is gericht op mensen actief in de vastgoedsector, de overheid, en bij andere stakeholders en actief betrokken zijn bij het versterken van kernen, varierend van compacte wijkcentra tot grote stadscentra.

De opleiding start voorjaar 2023; in de brochure op deze pagina vind je aanvullende informatie. Een nieuwe brochure met actuele informatie en voorwaarden volgt spoedig.

Wil je je inschrijven voor de Kernacademie in samenwerking met TIAS? Vul onderstaand FORMULIER in en je ontvangt per email een inschrijfformulier. Of bel (06-53999026). Mailen kan ook: mail (herman@kern.nl) met Kern directeur Herman Kok voor meer informatie over de Kern Academie in samenwerking met TIAS.

Ik ontvang graag het inschrijfformulier voor de Kernacademie in samenwerking met TIAS per email

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de verwerking van de door jou ingevulde gegevens door Kern. Wij bewaren die alleen zolang als nodig is en we delen ze nooit met derden, lees onze privacy statement

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.