23 b TREF Middelburg
TREF – Middelburg

a.s.r. real estate

TREF is een door a.s.r. real estate naar ontwerp van Vocus Architecten volledig vernieuwd winkelcentrum gericht op dagelijks aanbod dat direct naast de binnenstad van Middelburg is gelegen. Als zodanig fungeert het ook als bronpunt voor het Middelburgse kernwinkelgebed.  Bij de vernieuwing van TREF is ingezet op verduurzaming waardoor TREF geldt als een referentie voor verduurzaming van retail vastgoed. De vernieuwing van TREF is een voorbeeld van hoe verouderde winkelcentra terug bij de tijd kunnen worden gebracht. Ook laat de vernieuwing van TREF, waarbij het voorheen introverte centrum veel transparanter is geworden en beter aansluit op de omgeving wat voor impact een vernieuwd centrum op de omgeving kan hebben.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives