House Modernes – Utrecht

Syntrus Achmea en NEOO

Een groot icoon in de Utrechtse binnenstad is in ere hersteld. House Modernes heeft weer de positie in de binnenstad van Utrecht die het verdiend. Een fraaie en geslaagde renovatie en transformatie van een oud warenhuis met respect voor de architectuur en originele ornamenten naar een bijzonder mooi binnenstedelijk multi-functioneel complex.

Met ondermeer een grote vestiging van Spaces en mooie retail waaronder een experimentele kassa-loze Aldi op de begane grond. In de kelder een grote fietsenstalling die mee helpt het fietsparkeerprobleem in Utrecht in goede banen te lijden. En een hele fraaie sportsbar toegankelijk vanaf de werfkelders.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives