Het Stroink – Enschede

WP Retail Invest en Vocus Architecten

Wijkwinkelcentrum Het Stroink heeft een sterke positie in Enschede. Echter, de uitstraling was gedateerd en het centrum was toe aan een flinke renovatie. Een geslaagde renovatie met een fraai ontwerp gebaseerd op Twentse landschapselementen heeft het winkelcentrum weer bij de tijd gebracht.

De buitenmuren, voorheen rommelig, zijn met hardhoutelementen fraai in een uniforme stijl gedecoreerd en geven het centrum een goede uitstraling. De transparante entrees met fraaie rietbedekte daken nodigen de wijkbewoners om binnen te komen.

In het centrum zijn vrijwel alle puien opgewaardeerd en is er nieuwe horeca toegevoegd aan het programma. Dankzij de renovatie kunnen de wijkbewoners trots zijn op hun hart van de wijk.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives