Forum Rotterdam – Rotterdam

Multi Netherlands, Syntrus Achmea Real Estate and Finance, a.s.r Property Fund, Multi Corporation

Een binnenstad is nooit af. Het gebied rond het Beursplein met de Koopgoot laat dat goed zien. De vrijgekomen ABN AMRO gebouwen boden de mogelijkheid om een nieuwe stap te zetten in de Rotterdamse binnenstad. Een fraaie combinatie van oud monumentaal en nieuwbouw met een knap staaltje engineering heeft geleid tot een fraaie mixed-use toevoeging aan de Rotterdamse binnenstad, waar wordt gewoond, gewerkt, en uiteraard ook wordt gewinkeld.

Met ondermeer een prachtige vestiging voor boekhandel Donner en Primark flagship store staat Forum Rotterdam stevig op de kaart in de binnenstad, een logische toevoeging aan de Koopgoot-Beursplein ontwikkeling. En een fraai ontworpen woontoren die bijdraagt aan de groeiende positie van de Rotterdamse binnenstad als woongebied.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives