23 c Duinhal   Almere
Duinhal – Almere

Amvest en 3W real estate

De Duinhal, ontwikkeld door Amvest en 3W real estate en opgeleverd in September 2021, is het kloppend hart van Almere Duin. De opgave voorde Duinhal was complex: het aanbod in de Duinhal mocht conform het bestemmingsplan niet concurreren met het aanbod in Almere Poort. Met andere woorden, het mocht geen conventioneel winkelcentrum worden. Het resultaat is een kloppend hart in de vorm van een multifunctioneel centrum met een hoogwaardige Plus supermarkt, winnaar van de prijs van de mooiste supermarkt in 2022, horeca, en een sportspeciaalzaak die zich vooral richt op watersport. De Duinhal is zeer mooi geïntegreerd in het totale concept van Almere Duin waarin een mooi vorm gegeven duinlandschap een leidend element is. De Duinhal functioneert als comfortabele schakel fungeren tussen het woongebied van Almere Duin, het DUINplein en het Almeerderstrand.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives