23 d Department Eindhoven
Department – Eindhoven

MN Dutch Real Estate samen met Abcnova en K+P Architekten 

Krachtig voorbeeld van een succesvolle transformatie van een voormalig V&D warenhuis door MN Dutch Real Estate samen met Abcnova en K+P Architekten in het hart van Eindhoven op de hoek van de Rechtestraat en de Vrijstraat, Na het faillissement van V&D vroeg 18.700 m2 winkelruimte om een nieuwe invulling. De leegstand mocht niet langer duren dan noodzakelijk. Met als inzet “levendigheid”, eerst in tijdelijke vorm (Warehouse of Innovation) en daarna de definitieve invulling. Fase 1, opgeleverd in 2022, heeft een mixed-use programma van hoogwaardige retail op de begane grond, horeca met Costes, Footlocker, en DE Café als huurders. Kantoren en co-work faciliteiten zijn gelegen op de hogere verdiepingen met een zeer fraai dakterras. Het casco van het warenhuis is in fase 1 zoveel mogelijk hergebruikt en op verschillende plekken zichtbaar gemaakt hetgeen bijdraagt aan een mooie uitstraling. Fase 2 moet nog worden gerealiseerd en zal hoogbouw met woningen omvatten.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives