De Korf – Krimpen aan de IJssel

Van der Vorm Vastgoed en Nieuw Holland Vastgoed

Wijkwinkelcentrum De Korf in Krimpen aan de IJssel is ingrijpend vernieuwd en is weer een functioneel en aantrekkelijk centrum voor de omliggende wijken. De Korf als wijkwinkelcentra was in de loop van de afgelopen decennia uitgegroeid tot een chaotische centrum met verwarrende routes en plekken. Zowel buitenkant als binnen kant waren dringend aan renovatie toe.

Een fraaie herontwikkeling waarbij maximaal gebruik is gemaakt van bestaande structuren die gepaard is gegaan met een volledige herziening van het concept en het winkelplan heeft geleid tot een mooi wijkcentrum. Het resultaat omvat ondermeer fraaie entrees, volledig vernieuwde puien, en een mooi plein. De Korf is een overzichtelijk gemakscentrum met tevens een aantrekkelijk verblijfsklimaat. Met Jumbo, Aldi, en Action als trekkers heeft het centrum een sterke basis, geflankeerd door fraaie speciaalzaken en goede horeca. Voor de mensen in de omringende wijken is De Korf ‘het centrum’.  

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives