BoLo - Amsterdam

SUM Architecten en Propertize

Het plein van BoLo, voorheen bekend als Bos en Lommerplein, heeft een nieuwe invulling. Voorheen vooral in gebruik als marktplein voor een markt die op die plek niet goed functioneerde, is het plein herontworpen als verblijfsplein met groen, zitplekken, en ook een fraaie horeca-kiosk. Veel winkels hebben een nieuwe look gekregen en de verbinding van de supermarkten op het lage niveau naar het bovengelegen plein is verbeterd.

De kille overmaatse versteende omgeving is veranderd in een fraai stedelijk verblijfsgebied waar wijkbewoners tijd kunnen doorbrengen en elkaar kunnen ontmoeten. De markt is verplaatst naar het straatniveau op een plek die een betere aansluiting biedt met de supermarkten en in de nieuwe setting beter op te bouwen en te bevoorraden is. Dankzij het fraaie nieuwe conceot is BoLo is met recht de ‘huiskamer’ voor de omliggende wijk geworden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives