Kern Creativiteitsprijs - Genomineerden bekend gemaakt

Tijdens de Kern ontbijtsessie zijn de genomineerden voor zowel de Kern Marketingprijs als de Kern Creatviteitsprijs bekend gemaakt. Ook dit jaar een hele uitdaging voor de jury.

Voor de Creativiteitsprijs zijn er vijf genomineerden. Gesorteerd naar plaats op alfabetische volgorde.

Tekst gaat verder on de foto

Mc Frida in Assen

De Frida Kahlo City Experience in Assen, een bijzondere culturele campagne gericht op de link tussen de Assense binnenstad en het Drents Museum. Frida Experience Assen, ingezonden door Stichting Vaart in Assen en Drents Museum.

Tekst gaat verder onder foto

Mc Slag om Borne

Vanuit Borne ‘De Slag om Borne’ als ‘uit de kluit gewassen’ dorpsquiz, maar het werd in 2021 zoveel meer dan dat. Slag om Borne, ingezonden door Slag om Borne. 

Tekst gaat verder onder foto

Mc Deventer B(l)oeit

En De Deventer Binnenstad Bloeit, om de mensen na Corona weer te verwelkomen in de binnenstad, en om iedereen; bezoekers, ondernemers, vastgoedeigenaren en partners in de stad te bedanken voor hun steun en inzet in de afgelopen 2 jaar. Deventer binnenstad bloeit, ingezonden door Stichting Deventer Binnenstadsmanagement en diezit.

Tekst gaat verder onder foto

Mc Five Day Deals

De 5 Day Deals door BIZ RotterdamCentrum, met als doel verdere spreiding van de bezoekersstroom door meer bezoekers naar het winkelgebied te trekken in de rustige uren. 5 Day Deals (Rotterdam Centrum), ingezonden door BIZ Rotterdam Centrum, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Manhave Vastgoed.

Tekst gaat verder onder foto

Mc Koning Snert Woerden

Vanuit Woerden het project Koning Snert, met ondermeer de uitgave van een boek voor de jeugd over de geschiedenis van de stad in het kader van het 650 jaar bestaan. Koning Snert, Woerden voor vreemde eenden, ingezonden door Stadshart Woerden.

De Jury voor de Marketingprijks en de Creativiteitsprijs 2022:

  • Tony Wijntuin (WYNE)
  • Lot Frijling (Yellow Concepts)
  • Tessa Vosjan (Buro Cosi) 
  • Tom Kikkert (Tom Kikkert)
  • Wendy Hulshof-Hoven (PFM Intelligence)

Mc Kern 2022 september 174

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist