1681296693703

Ontbijtsessie Kern New Gen | de Aarhof

Alphen aan den Rijn, 6 april 2023

Wakker worden bij een Sleeping Beauty. Met die woorden begon Marcel Kokkeel de Kern NewGen ontbijtsessie bij Bagels & Beans in Alphen aan den Rijn 6 april jl.

Marcel Kokkeel nam ons gepassioneerd mee in zijn loopbaan en ervaringen die van Oost-Europa tot in Scandinavië reiken en dat hij nu met SB Real Estate poogt om de ‘sleeping beauties’ van Nederland weer tot leven te wekken. Vandaar dat we ons vandaag in Alphen aan den Rijn bevonden en een presentatie ontvingen van Jos van Elsdonk (Common Affairs - Architect) en Marcel Dammers, Projectmanager bij SB Real Estate, over het uitdagende project voor een vernieuwde Aarhof. 

Na de rondleiding rond en door de Aarhof kregen de New Gen leden uitleg over het project wat gestart is om de Aarhof flink wakker te schudden. Van de conceptuele ontwikkeling voor een rijker en gevarieerder straatbeeld tot het intensieve participatie traject waar Marcel Dammers ons meenam in wat co-working betekent en hoe de verschillende stakeholders hierbij betrokken zijn.

Na afloop kon de New Gen weer terug naar hun bureaus met hun ‘blik’ op de toekomst.

Bedankt Marcel, Marcel en Jos.

We wensen jullie veel succes bij deze herontwikkeling en kijken uit naar het ontwaken van deze sleeping beauty.

1681296694520168129669420316812966942031681296696110

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives