9

Marketing Festival

Amsterdam, 22 september 2022

Fantastisch Kern Marketing Festival ‘Superhelden’ achter de rug. Het festival vond plaats in het creatieve B.Amsterdam. Festival over actuele trends in marketing en branding strategiën en hoe dit steeds belangrijker wordt bij making the place.

Sterke presentatie door Robin Slijkhuis (B.Amsterdam) over de de ontwikkelingsstrategie, de conceptontwikkeling, en de branding van B.Amsterdam als plek.

Gevolgd een interactieve sessie over imago en belevenis in binnensteden door Joost Nicasie en Eva Niens (Areaal Advies).

En de keynote spreker van de middag: Rinske Brand (BRAND The Urban Agency) met ‘De Toekomst laat zich Testen’ met plekken voor mensen door mensen. Place branding is een continue en dynamisch proces, en begint vanaf de eerste fase van de conceptontwikkeling.

En natuurlijk de uitreiking van de Kern Marketing Award en de Kern Creativity Award door Tony Wijntuin (WYNE), voorzitter van de Kern Marketing Jury. Alexandrium Shopping Center - Rotterdam ‘Wij gaan voor een nieuwe look’ van harte gefeliciteerd met de Kern Marketing Award 2022, en Gemeente Woerden – Koning Snert.

Als altijd weer bijzonder mooi te zien wat voor fantastische campagnes er worden ingediend, en de hoeveelheid werk en bevlogenheid die mensen er in steken om met deze campagnes bij te dragen aan betere kernen. Meedoen is belangrijker dan winnen.

10174

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives