Marco

Marco Karssemakers

Utrecht, 31 augustus 2023

Marco, die werkzaam was als Beleidsadviseur Detailhandel Horeca en Vrijetijdseconomie bij de Gemeente Eindhoven, was vele jaren een vertrouwd gezicht binnen Kern.

Als groot pleitbezorger voor samenwerking tussen overheden en marktpartijen, heeft Marco zich als actief lid sterk gemaakt voor Kern als ontmoetingsplek voor verschillende stakeholders betrokken bij centrumgebieden. Binnen Kern is hij actief geweest in verschillende rollen. Tot op het laatst als voorzitter van de Commissie Samenwerking Overheid Markt. Hij was ook lid van de Kern Jaarprijsjury. En Marco was vaak te zien bij de activiteiten van Kern. 

Voor Kern was Marco meer dan een gewoon lid. Wij zullen de aanwezigheid en betrokkenheid van Marco als professional en aimabel persoon zeer gaan missen.

Onze gedachten bij dit plotselinge en verschrikkelijke verlies gaan uit naar de nabestaanden, collega’s, en allen die hem dierbaar waren. 

Namens Bestuur, Commissie Samenwerking Overheid Markt, en Directie,

Herman Kok

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives