Nio 3

Kern Update | December 2023

Utrecht, 22 december 2023

Beste leden,
De feestdagen zijn in aantocht en met het naderen van het nieuwe jaar 2024, komt ook het nieuwe KERN programma eraan, dat binnenkort online beschikbaar zal zijn. Voor de komende periode staan er de ALV ledenvergadering met een netwerkbijeenkomst, een kennis-sessie, het Jaarcongres, en ook een congres in samenwerking met VastgoedJournaal op de planning. De eerstvolgende evenementen zijn.
 
Partner-activiteit 7 februari: Congres Vitale centrumgebieden verhogen waarde van de hele stad
VastgoedJournaal organiseert in samenwerking met KERN op 7 februari het congres ‘Vitale centrumgebieden verhogen waarde van de hele stad’. Met sprekers als Marcel Michon (Buck Consultants), Madeline Buijs (Colliers), en Jos Sentel (ThirdPlace) en paneldiscussies over thema’s als transformatie van centrumgebieden, wonen boven winkels en de balans tussen leefbaarheid en levendigheid.
Meer informatie en het programma over het congres is te vinden via deze link.  Kern-leden krijgen korting op de inschrijfkosten.
 
15 februari: ALV en Netwerkbijeenkomst
Onze ALV staat gepland op 15 februari a.s. bij het bijzondere door MVRDV ontworpen NIO House te Rotterdam! Oprichter Wim Boekema van World of Nix zal een keynote inleiding verzorgen, en Ruben Keuter of Tristan Hamelink van NIO zal een toelichting geven op het concept van het NIO House. Aansluitend hebben we een borrel gepland, waar u natuurlijk de gelegenheid krijgt om met elkaar te netwerken en bij te praten. Aanvang 14.00 uur. Einde ca 17.30 uur.
Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om vanaf 13.00 uur proefrit te maken en een powerswap te doen bij NIO. Dit kan voor de eerste 20 deelnemers. Belangstelling? Laat het ons weten via info@kern.nl.
Helaas zijn we genoodzaakt de ALV Algemene Ledenvergadering iets later te organiseren dan gebruikelijk. Dit vanwege het feit dat we een statutenwijziging voorbereiden en we werken aan een huishoudelijk regelement. . Deze (deel notariële) werkzaamheden duren wat langer dan verwacht.
 
7 maart:  Kennissessie ‘Perspectieven voor Gemeentes als Vastgoedpartij in Centrumgebieden’
Op donderdag 7 maart organiseren we een kennissessie, waarbij we vanuit verschillende perspectieven een blik gaan werpen op revitalisatie van centrumgebieden, hoe de verschillende stakeholders hierbij samenwerken, en de rol die gemeentes op zich nemen. Verschillende cases zullen hierbij de revue passeren. De sessie vindt plaats als ontbijtsessie in de ochtend. Meer informatie volgt spoedig.  
 
18 april: Kern Jaarcongres
En ‘save the date’ voor het Kern Jaarcongres op donderdag 18 april as, met ook de uitreiking van de Kern Jaarprijs en de Kern Marketingprijs. Het thema van het congres is: Centrumgebieden: ‘Adjust, Repair, Win’. Aanvang 13.30, einde ca 17.30, gevolgd door diner met uitreiking jaarprijs. Meer informatie hierover volgt spoedig. Aanmelden voor het jaarcongres kan via de KERN website via deze link.
 
11-12-13 juni: Kennisplein Provada door Kern in samenwerking met NEVAP en Amsterdam School Real Estate 
De voorbereidingen voor een nieuwe editie van het Kennisplein op de Provada zijn alweer in volle gang. Evenals voorgaande jaren biedt het plein een mooie combinatie van podium, vergaderplekken, en sociaal netwerken. Is jouw organisatie geïnteresseerd in deelname aan het Kennisplein door het organiseren van een workshop, het reserveren van een vergadertafel, of het houden van een bijeenkomst?. Neem dan contact op met het Kern buro via info@kern.nl.      
 
COMMISIELEDEN GEZOCHT!
De KERN Commissies zijn allen druk met het voorbereiden van de programma’s voor 2024. Verschillende commissies zijn op zoek naar nieuwe leden om de interne kennis en slagkracht te versterken. Betrokken zijn bij een commissie is een mooie kans om met gelijkgestemde professionals aan relevante thema’s te werklen en zo een fundamentele bijdrage te leveren aan KERN. Heb jij belangstelling voor een commissie en wil je je daar voor inzetten, aarzel dan niet om contact te zoeken met de betreffende commissie of het Kern buro via info@kern.nl.
Commissie ESG – Social Impact                     
Jos Sentel (jos.sentel@thirdplace.nl)                


Commissie Kennis & Informatie                    
Madeline Buijs (madeline.buijs@colliers.com)


Commissie Mens Trends Community 
Eva Niens (e.niens@areaaladvies.nl)


Commissie NewGen       
Justin Arnolli (j.arnolli@green.nl)


Commissie Samenwerking Overheid Markt  
Ingrid Ploegmakers (ingrid.ploegmakers@sweco.nl)

Namens Bestuur en Buro wensen we je een fijne Kerst en een goed uiteinde van 2023 en we zien er naar uit je weer te mogen ontmoeten in 2024.

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives