Foto Herman Kok

Kern directeur Herman Kok vertrekt, Maarten Vermeulen benoemd als opvolger

Utrecht, 31 januari 2024

Na twee jaar waarin Herman een belangrijke rol speelde bij het versterken van het Kern-programma en het actief ondersteunen van diverse Kern-commissies, gaat hij zich nu richten op nieuwe uitdagingen. Het bestuur van Kern heeft Maarten Vermeulen benoemd als ad interim directeur. Maarten is in het verleden eerder actief geweest als directeur (managing director) van onder meer ULI Nederland, RICS Europe en als CEO van o.a. MVGM.  In de komende periode wordt door het Kern bestuur gezocht naar een definitieve invulling van de 
directeursfunctie.

Herman zal in de toekomst zijn expertise inzetten voor (onderzoeks-)werkzaamheden die aansluiten bij zijn inhoudelijke ambities. Hoewel Herman afscheid neemt als directeur, blijft hij betrokken bij Kern als lid, waarmee Kern blijft profiteren van zijn inzichten en ervaring. Het bestuur en het team van Kern danken Herman voor zijn toewijding en inzet gedurende de afgelopen jaren, en wensen hem succes in zijn nieuwe rol.

Met de benoeming van Maarten Vermeulen zal Kern, het platform gericht op vitale kernen van wijken, dorpen en steden, de ingezette strategie voor de vereniging verder doorzetten. Kern streeft met haar 250 leden als kennisplatform en netwerkorganisatie naar hoogwaardige en onderscheidende kennisgedreven bijeenkomsten, waarbij de kennis en de ervaring van haar leden gebruikt wordt voor het zoeken naar 
verbetermogelijkheden voor binnensteden, dorpen, winkelstraten en winkelcentra.

Foto Vermeulen Maarten 20231002 second

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives