Alv 23 1

Kern ALV en Nieuwjaarsbijeenkomst

25 januari 2023

Bijzonder mooie en goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst achter de rug, met Pathé Tuschinski als prachtig decor. Cinema en theater Tuschinski ook als fraai symbool voor wat cinema en cultuur voor de binnenstad kan betekenen. 

Tekst gaat verder onder foto

Alv 23 7

De bijeenkomst werd vooraf gegaan door de ledenvergadering waarin onder leiding van voorzitter Boris van der Gijp is teruggekeken op de Kern activiteiten in 2022 en vooruitgekeken naar wat Kern in 2023 gaat doen. Ook presenteerden de Kern-commissies Kennis & Informatie, Mens, Trends & Community, NewGen, Samenwerking Overheid-Markt, en de Commissie ESG in oprichting hun doelstellingen voor 2023. Het belooft voor Kern een mooi en dynamisch jaar te worden met een hoogstaand jaarcongres, een goede serie kennis-bijeenkomsten, projectbezoeken, en de jaarlijkse buitenlandse reis.

Tekst gaat verder onder foto

Alv 23 5

Spreker bij de bijeenkomst was Lot Frijling van Yellow Concepts, en ook auteur van het recent verschenen handboek conceptontwikkeling ‘Verliefd, Verloofd, Gebouwd’, over ’Hoe realiseer je waardevolle locaties – nu en in de toekomst’. Een mooie uiteenzetting over wat voor stappen bij conceptontwikkeling je kunt doorlopen, waarbij de zaal ook werd aangemoedigd tot nadenken. Aan de hand van mooie voorbeelden in binnen- en buitenland met ook een kijkje achter de schermen bij een ontwikkeling in de binnenstad van Utrecht.

Tekst gaat verder onder foto

Alv 23 3

En tenslotte een borrel als aansluiting om te netwerken en waarbij men weer kon bijpraten.

Kern Bestuur: Boris van der Gijp Marianne Wesselo Barbara Westrik Frank Quix Henk Vonk

Kern Buro: Herman Kok en een vacature voor een eventmanager.

Alv 23 4

Alv 23 6

Alv 23 8

Alv 23 9

Alv 23 10

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives