1693215915712

Jacqueline bij KERN begonnen als eventmanager

Utrecht, 1 oktober 2023

Jacqueline is begonnen als eventmanager en zal mede vorm geven aan de activiteiten van KERN en Retailagenda, en de communicatie hieromtrent. Ook zal zij aangesloten zijn bij de verschillende commissies. Jacqueline zal werken vanuit het kantoor van KERN in Utrecht en is bereikbaar via jacqueline@kern.nl en 06-45583489. 

Jacqueline stelt zich voor

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Jacqueline Lycklema, ik ben 54 jaar oud, getrouwd met Danny en ik woon in Leusden-Zuid. Hoewel we zelf geen kinderen hebben, heb ik wel het geluk een fantastische bonusdochter van 22 jaar te hebben. Ons gezelschap omvat ook een oude kat, en ik heb het voorrecht regelmatig op een hond uit Leusden te passen, waardoor ik toch nog een beetje van het gezelschap van een hond kan genieten.

Een van mijn grootste passies is improvisatietheater. Gedurende vele jaren heb ik theatersport beoefend, maar uiteindelijk wilde ik me toeleggen op het spelen van langere scènes. De afgelopen 11 jaar maak ik deel uit van een groep in Amersfoort, waar we voornamelijk scènes spelen in de stijl van "De Vloer Op". Af en toe neem ik deel aan masterclasses voor acteren. Op sportief gebied staat voor mij het begin van het damesboksen gepland in oktober. In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden om samen te eten, een concert of voorstelling te bezoeken en ik geniet er ook van om te lezen en te wandelen.

Mijn carrière in de evenementenbranche begon in 1995 bij Mercedes-Benz Nederland. Mijn organisatorische talent kwam al snel naar voren en ik bouwde gemakkelijk sterke relaties op binnen de dealerorganisatie. Ik had mijn roeping gevonden! Daarna werkte ik als evenementenmanager bij verschillende bedrijven, waaronder Ricoh Europe, Navision Software, Motorola, Sigma Coatings, Getronics PinkRoccade, KPN IT Solutions en Alfen BV.

Alles wat ik gedurende deze jaren heb geleerd, zet ik nu graag in bij Kern en de Retailagenda. Ik kijk er enorm naar uit om de leden te ontmoeten en samen aan leuke projecten te werken.

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives