Geslaagde Kern New Gen Citytrip Den Haag

09 februari 2023

Door: Julia Hagoort

Op donderdag 9 februari bezocht een groot aantal New Gen leden Den Haag om daar diverse projecten te bezoeken. De middag startte bij Gemeente Den Haag waar Nicole Aalbers en Rick Zijderveld ons meenamen in de totstandkoming van de beleidsplannen voor de binnenstad van 2030.

Na de presentatie volgde een rondleiding door Amare - Den Haag; het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer.

Het derde onderdeel op het programma was een bezoek aan Haagsche Bluf , een winkelgebied in het centrum van Den Haag dat de afgelopen jaren is getransformeerd tot een succesvol binnenstedelijke plek. Geoff de Booij en Mirk Jacobs van Geste Groep leidden de groep rond. Er werd zelfs even vanaf het dak naar het winkelgebied gekeken.

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel bij Loetje. De New Gen commissie kijkt terug op een inspirerende en geslaagde middag!

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives