5

Festival ‘De waardevolle Binnenstad’

Utrecht, 7 november 2022

We kunnen terugkijken op een prachtig en leerzaam Retailagenda Festival 'De Waardevolle Binnenstad' in het mooie Spoorwegmuseum in Utrecht.

Een aantal sterke keynotes door onder andere Frank Quix (Q&A) gevolgd door een mooie variatie van 13 workshops over relevante thema's als transformatie, duurzaamheid, gemengd eigendom, en ondermijning. Veel concrete ideeën waarmee men aan de slag kan en ook een gevarieerd beeld van wat er al bereikt is. En dit dankzij veel goede sprekers en panellisten, en een actief betrokken publiek.

Mooi dat we vanuit Kern hier organisatorisch onderdeel van konden zijn. Dank Retailagenda, Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS), en INretail voor de goede samenwerking

1378

Terug naar blog

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Het Retailhuis
Arnhemse Bovenweg 100 3708 AG Zeist

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives