Waw 1

Kern studiereis naar Warschau

20-22 september 2023

In september staat er weer een Kern buitenlandse excursie gepland. Dit jaar gaan we naar Warschau, de dynamische en snel groeiende hoofdstad van Polen. De inschjrijving voor de reis is geopend.

In september staat er weer een Kern buitenlandse excursie gepland. Dit jaar gaan we naar Warschau, de dynamische en snel groeiende hoofdstad van Polen.

In minder dan 30 jaar is Warschau getransformeerd van een wat vervallen socialistische Oost-Europese hoofdstad tot een levendige metropool met een fraai opgewaardeerd centrum en vele nieuwe ontwikkelingen.

Tijdens de reis zal er aandacht worden besteed aan fraaie brownfield herontwikkelingen, dynamiek in de binnenstad, mixed-use woningbouwprojecten, en uiteraard ook wat fraaie voorbeelden van moderne winkelcentra.

Meer informatie over deze reis volgt spoedig. Aan deelname aan de buitenlandse reis zijn kosten verbonden.

20-21-22 september – Warschau – hele dag. Vertrek 19 september 's-avonds.

MELD JE HIER AAN

Waw 2

Waw 3

Waw 6

Waw 8

Waw 5

Waw 7

Waw 4

Waw 9

Aanmelden:

{{Titel agendapunt}}
{{Huidige datum van aanmelding}}

Terug naar Agenda

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives