23 cct 3

Ding mee naar de Kern Jaarprijs 2024!

29 februari 2024

En dien uw centrumproject in uiterlijk 29 februari. Ook dit jaar hoopt de jury weer te kunnen kiezen uit fraaie nominaties.  

Ieder jaar reikt Kern de Kern Jaarprijs uit. De Kern Jaarprijs, tot een paar jaar geleden bekend als de NRW-Jaarprijs, is een prijs waarin erkenning wordt gegeven aan (mixed-use) centrumontwikkelingen. Dit kan een nieuwe ontwikkeling zijn, maar ook een herontwikkeling, of een transformatie. Het betreffen projecten die in de binnenstad kunnen zijn gelegen, maar kunnen evengoed op wijk- of stadsdeelcentrumlocaties zijn gelegen. 
De Jaarprijs wordt sinds 1989 uitgereikt. Genomineerde projecten voor de Jaarprijs 2023 waren: 
-             Almere Duin – Almere
-             City Center Tilburg
-             Department - Eindhoven
-             TREF – Middelburg
-             Vijfhoek – Oldenzaal  
Met City Center Tilburg als trotse winnaar.
Winnaars bij voorgaande edities zijn ondermeer Grote Markt Oostzijde in Groningen (2022), Centrumplan Rosmalen (2020),  Hoog Catharijne Utrecht (2019) en Catharinasteeg Leiden (2018) en Kerkelanden Hilversum (2017).
De inschrijving waarmee een project kandidaat kan worden gesteld is inmiddels geopend. Het inschrijfformulier met de voorwaarden is op te vragen  via info@kern.nl. 
De planning voor de Kern Jaarprijs is als volgt. De Inschrijving voor de Kern Jaarprijs sluit 29 februari as, waarna binnen een week door de Kern Jury zal worden bepaald welke projecten er genomineerd gaan worden voor de Jaarprijs. De jury zal in de tweede helft van maart de genomineerde projecten bezoeken. En de prijsuitreiking is voorzien voor donderdag 18 april, tijdens het Kern Jaarcongres.  

Grote Markt Oostzijde - Winnaar Jaarprijs 2022

Aanmelden:

{{Titel agendapunt}}
{{Sub titel // Datum}}

Terug naar Agenda

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives