Denheklder 3

Congres door Zeestad ism Kern en DNWS: Het geheim van Den Helder

27 september 2023

Studiedag en locatiebezoek georganiseerd door Zeestad met bijdragen door Kern en DNWS De Nieuwe Winkelstraat in et snel veranderende en verrassende Den Helder.

Den Helder is volop in beweging. Met Willemsoord heeft het een nieuw cultureel en vrijetijdskwartier in ontwikkeling. De binnenstad met de Beatrixstraat en de Kroonpassage wordt grondig vernieuwd. Met School-7 heeft de stad een top bibliotheek. En een groot deel van de binnenstad dat in verval was geraakt de afgelopen periode wordt grondig getransformeerd. 

Denhelder 5

Met andere woorden: Den Helder als case waar veel facetten van vitale kernen aan bod komen. Congres, workshops en stadssafari in Den Helder georganiseerd door Zeestad. Kern organiseert hier een workshop: Houd kernen vitaal, duurzaam en (economisch) aantrekkelijk. Kern-leden krijgen korting op de deelnamekosten. Check zeestad.nl en houd de Kern website in de gaten voor meer informatie. Dit is een activiteit geïnitieerd door Zeestad. Hier zijn deelnamekosten aan verbonden. Kern-leden krijgen korting.

Denhelder 1

Denhelder 4

Aanmelden:

{{Titel agendapunt}}
{{Huidige datum van aanmelding}}

Terug naar Agenda

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives