AdobeStock 470411922 Preview

5 juni - Citytrip Breda (powered by NewGen)

5 juni 2024:  13.30 - 17.30 uur

Binnenkort organiseren we het volgende event vanuit de NewGen commissie van Kern. Dit keer weer een middag vullende citytrip met bestemming: Breda!

Breda is een stad die volop in ontwikkeling is en die de nodige aandacht geeft aan de branding van de stad. Hoog tijd dus om hier wat dieper in te duiken als Kern leden.

We beginnen de middag bij het project 5Tracks van Synchroon. In de spoorzone van Breda is namelijk het nodige veranderd en met de ontwikkeling van 5Tracks is er een mixed-use gebied ontstaan waarbij wonen, werken en verblijven centraal staat.

 Met de realisatie van 5Tracks ontstaat er een nieuwe groep mensen op steenworp van de binnenstad. En hoe trek je die nou naar de andere kant van het spoor? Dat kan je goed overlaten aan de mensen van Citymarketing Breda (Breda Marketing)! Na een korte wandeling ontvangen zij ons in de binnenstad. Ze nemen ons mee te nemen in het verhaal van Breda en leggen uit wat het belang is van citymarketing. 

We zijn daarnaast nog de laatste hand aan het leggen voor het slotdeel van het programma en we sluiten de middag af met een borrel. Verdere informatie over het definitieve programma en de praktische details volgen later.

 Dit event zal een hybride groep zijn tussen NewGen leden en niet NewGen leden van Kern. De NewGen leden hebben een week voorrang bij het aanmelden en de maximale groep zal uit 30 personen bestaan. Kom zo op een laagdrempelige manier in contact met overige leden van Kern! Meld je nu alvast aan voor dit event op woensdag 5 juni door jezelf hieronder aan te melden.

Hieronder een tijdsindicatie waar je rekening mee kunt houden:

 Wanneer: woensdag 5 juni 2024

Waar: Centrum/spoorzone Breda

Startpunt: 5Tracks Breda

Tijdindicatie: 13:30 uur tot ca.17:30 uur

Bevestigde onderdelen: 5Tracks (Ruben Donselaar - Synchroon) & Citymarketing Breda (Hildegard Assies - Breda Marketing)

Aanmelden:

{{Titel agendapunt}}
{{Sub titel // Datum}}

Terug naar Agenda

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Onze leden blijven op de hoogte via onze online community. Ook niet-leden bieden we graag een mogelijkheid om onze nieuwsberichten te volgen. Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Kern voorziet in brede kennis over centrumgebieden met alle daarbij behorende functies waaronder retail. Voorts biedt Kern exclusieve netwerkmogelijkheden voor ontwikkelaars en gebruikers van kernen, en publieke organisaties als gemeentes, door middel van inhoudelijke sessies, publicaties, locatiebezoeken en buitenlandse reizen, vóór en dóór leden.

Adres

Creative Valley CS
Unit 2.12
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Copyright © 2023 | Kern - Alle rechten voorbehouden | Design: Buro Toob Young Creatives